mot

 

Renovering av motorer och växellådor

 

I många fall kan det löna sig att renovera. Tex när man står i valet emellan köpa in en beg motor eller renovera den gamla. Då måste man ställa kostnad mot kvalitet.

 

Har man för avsikt att bruka bilen många år till då kanske man borde renovera motorn istället så att de svaga delarna blir helt nya, skall man köpa in en begagnad motor vet man aldrig på förhand hur bra den maskinen är, endast en fingervisning med miltal som grund. Framför allt vet man vad man får vid en renovering och garanti, något som sällan sträcker sig längre än 3månader för en begagnad.

 

Skulle den nymonterade begagnade motorn/växellådan rasa efter 6 månader så får du ingen ny av skroten och verkstaden har inte skyldighet att byta ut den igen utan kompensation.

 

Däremot vid en renovering gäller ett års garanti på hela arbetet och de nya delarna som monterats.

Komplett service & lånebil

 

Bärgning

I det långa loppet är tanken att vi skall vara en helt komplett verkstad som gör allt och lite till, med detta som mål har vi investerat i en Solstad SAAB.

Denna unika bil lastar 1780kg så vi kan hämta de flesta bilar om olyckan skulle vara framme när ni är ute och åker, stamkunder bärgas utan kostnad inom växjö kommun.

 

Dessa bilar byggdes av Robert Solstad under 90talet, vårt exemplar har vi renoverat.

OBS bilden är på den förra solstan som inte är i min ägo längre, bild på den nya kommer i januari.

 

 

Lånebil

Det är ett stort problem för hantverkare när deras arbetsbil ska in på verkstan därför har vi en Opel Vivaro att mäta det behovet, för privatkunderna finns en personbil.

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved