serv

 

Service & Reparation.

 

Om din bil omfattas av garantier, fortsätter de att gälla också efter besöket hos vår verkstad. Det beror på att vi utför service och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi använder reservdelar enligt föreskriven kvalitet.

 

Stämplarna som du får i serviceboken talar om för nästa ägare att den här bilen har ägts av någon som brytt sig lite extra om den. Dessutom ger vi dig full garanti på vårt jobb och våra produkter.

 

När du lämnar in din bil till oss kan du vara säker på att alla arbeten utförs enligt bilens service- eller reparationsanvisning – och naturligtvis med full garanti. För reservdelar är den tre år och verkstaden garanterar resultatet av arbetet under 12 månader efter det att uppdraget har avslutats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komplett service & lånebil

 

Bärgning

I det långa loppet är tanken att vi skall vara en helt komplett verkstad som gör allt och lite till, med detta som mål har vi investerat i en Solstad SAAB.

Denna unika bil lastar 1780kg så vi kan hämta de flesta bilar om olyckan skulle vara framme när ni är ute och åker, stamkunder bärgas utan kostnad inom växjö kommun.

 

Dessa bilar byggdes av Robert Solstad under 90talet, vårt exemplar har vi renoverat.

OBS bilden är på den förra solstan som inte är i min ägo längre, bild på den nya kommer i januari.

 

 

Lånebil

Det är ett stort problem för hantverkare när deras arbetsbil ska in på verkstan därför har vi en Opel Vivaro att mäta det behovet, för privatkunderna finns en personbil.

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved